Saturday, April 24, 2010

AKHIRNYA BERJAYA JUGA!

Saya ikut nasihat yang disarankan oleh DDrfauziah iaitu untuk membuat balik semula. Katanya melalui komen di blog saya ialah seperti berikut:
DDrfauziah said...
Aslmkm.
Hmmm ... lebih baik dilakukan semua semula, lbh cepat selesai masaalah ini, insya Allah.
Bunyinya macam mudah saja.  Mula tu saya memang tak yakin sebab saya dah cuba buat macam-macam dan berkali-kali.  Lepas itu saya baru terperasan katanya untuk 'dilakukan semua semula.'  Jadi saya pun ikut la.

Mula-mula tu tak berhasil juga dan tak ada perubahan.  Saya ulang sekali lagi.  Baru la pula terperasan untuk klik 'link' di google tu.  Alhamdulillah, sekarang semua dah OK.

Saya buat N3 ini khas untuk mengucapkan terima kasih kepada DDrfauziah, yang membahasakan dirinya sebagai 'Kak G.'  Ya ke kakak?  Saya yakin saya lebih tua.  Terima kasih banyak G.

7 comments:

DANZ said...

Salam.
Waahh ... bagus nasihat Kak G tu ya!
Alhamdulillah & Tahniah. Sekarang dah boleh belayar di Maya la. Hehe.

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Ish, segan pula Kak G. :) Terima kasih kembali.
Sekarang dah boleh 'enjoy ur bouquet of white roses' tu ... hehe.

SITIJA said...

Salam.
Ya la, hebat juga ni. Tahniah. Hmm .. bagus punya rakan blogger sp DDr Fauziah ni kan? Semoga anda mendapat manafaat yg lebih lg.

SITIJA said...

Ehhh .. lupa plak nak tanya .. mcm mana buat sebenarnya ya? Sbb ada kawan pun kata dia mengalami masaalah sp anda juga. Tolong bg tau ya. Tq.

Zizaq said...

Salam.
Alhamdulillah. Good 4U.

CIKDAH said...

Salam.
Ya .. dah ada link. Good! Tahniah.

KERI said...

Salam.
Sekarang sudah boleh enjoy blogging :). TK kpd Ddrfauziah & syukur kpd Allah jua.