Thursday, April 22, 2010

NASIB SAYA LA AGAKNYA!

Sudah macam-macam saya buat.  Saya ikut nasihat kengkawan.  Tapi masaalah saya masih tidak dapat di atasi.

Kata kawan saya sebab saya masuk pergi daftar untuk google akaun tambahan tu.  Benda tu pulak kalau 'undo' habis terbatal seluruh akaun dan blog pun lebur, hancur semua yg di ikut dan pengikut juga.

Memang dah nasib saya la agaknya.  Harap-harap, selepas dah akaun tu semua dah settle sendiri dlm sistem la kut baru OK.  Nasib!!

4 comments:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hmmm ... lebih baik dilakukan semua semula, lbh cepat selesai masaalah ini, insya Allah.

KERI said...

Salam.
Saya pun tak tahu nak bg nasihat apa .. bukan reti sgt juga. Cubalah ikut saranan Kak G tu!

Sanna said...

Salam perkenalan.
Mungkin ada angin kut. Ni saya dapat masuk! Atau pun dah OK?

BID said...

Aslmkm.
Sebab belayar bersama arus agaknya .. hehe. Jangan marah ya, gurau je! Sabar2, nanti OK la tu.